Ervaring Elco Knegtering

Jonas leerde ik al kennen op de basisschool. Na een geruime tijd geen contact te hebben gehad begon ik eind juni 2016 met een personal coachingstraject. Ik heb hiervoor gekozen omdat mijn rugklachten,na vele bezoeken aan verschillende fysiotherapeuten, weer terugkwamen. Ik was het zat, ik wou ervan af!

Na een paar sessies begon ik mij sterker te voelen, zowel fysiek als mentaal. Dit kwam met name door de combinatie van krachttraining en voedingsadvies op maat.

Na dit traject te hebben afgerond had ik duidelijk veel meer energie en kracht in mijn gehele lichaam. Vervolgens ging ik hierin mijn eigen weg tot de zomer 2018.

Ik zag een prachtig filmpje voorbijkomen op social media over een trip naar de bergen in Slovenië.

Zo kwam ik weer in contact met Jonas en dacht “hier wil ik bij zijn!”.

Zo gezegd, zo gedaan. Op 4 juli was het zover, de reis begon voor mij met de autorit naar Slovenië. Van elk moment heb ik genoten! Ik werd er helemaal in gezogen samen met een enorm leuke groep mensen bij elkaar. 9 juli kwam ik weer naar huis, een enorme ervaring, voor het leven, rijker.

De reis bleef mij bezighouden en in augustus, kon ik het niet laten.. Ik kreeg de mogelijkheid om last minute mee te gaan met de expeditie Slovenië 2.0. 

Op 29 augustus met het vliegtuig erheen, met een andere groep en meer uitdagingen in het verschiet. En dat was het zeker, maar zo anders dan de eerste keer. Op 2 september weer terug met een vernieuwde kijk op het leven.

De tijd na de expeditie heeft het mij aan het denken gezet over hoe ik verder wil in mijn leven. Gelukkig ben ik daar aardig uitgekomen. Mijn passie voor het ambacht in houtbewerking ga ik verder uitbreiden en dan wel in de vorm van een eigen bedrijf.

Het totaalplaatje van in contact komen met een klant tot het eindproduct opleveren geeft mij enorm veel voldoening. Zodoende heb ik besloten mij bezig te gaan houden met interieurbouw, restauratie en verbouwingen, maar daarnaast blijft mijn hart ook liggen bij de scheepsbouw.

Jonas, bedankt voor deze geweldige ervaring(en) in 2018 en ik weet zeker dat ik nog vaker mee wil op expeditie! Voor alle anderen die twijfelen, zet die twijfels opzij en pak de kans(en) met beide handen vast!

Een Onvergetelijk Expeditie: Het Belang Van Een Goede Paklijst

Niet alleen is het van belang om fysiek en mentaal goed voor te bereiden op een expeditie, de...

Belastbaar de bergen in: Sterke heupen

Voorafgaand aan je bergactiviteiten is het essentieel om je heupen goed te trainen. Met behulp van...

Belastbaar de bergen in: Sterke kuiten

Je kuitspieren spelen een cruciale rol bij het behouden van stabiliteit tijdens...

Belastbaar de bergen in: Sterke enkels

Als je fit en mobiel bent, zal wandelen in de bergen veel aangenamer zijn. Thuis kun je je enkels...

Belastbaar de bergen in: Sterke rug

Het is niet prettig om in de bergen te sporten als je last hebt van rugklachten. Gelukkig zijn er...

Klaar voor een onvergetelijke reis?

Meld je gratis aan voor een telefonisch adviesgesprek om jou te helpen de beste keus te maken op basis van jouw conditie, fitheid of pijnklachten.